Bani
Cel mai flexibil sistem integrat de gestiune a salarizarii personalului
Facil, Scalabil, Configurabil!
Testeaza gratuit 30 de zile!
Descarca Acum

Programul de salarizare Bani

Creat cu scopul declarat de a usura activitatea oricarei societati comerciale, indiferent de numarul de salariati sau de forma de angajare a acestora:

100% in conformitate cu legislatia financiar contabila in vigoare
Asigura emiterea statelor de plata, fluturasilor si centralizatoarelor
Gestioneaza un numar nelimitat de societati si salariati
Generator propriu de rapoarte
HELP contextual incorporat
Genereaza automat Declaratia 112 (D112)
Genereaza automat Registrul General de Evidenta a Salariatilor (ReGES)
NU NECESITA RECALCULE SAU REGENERARI DE RAPOARTE

Caracteristici generale - Bani

BANI este un program robust, proiectat in tehnologia client-server, folosind serverul de baze de date PostgreSQL. Programul poate functiona fara probleme cu sute de milioane de inregistrari, si ofera mecanisme puternice care garanteaza integritatea datelor. Recomandam sa fie folosit pe sisteme cu memorie de minim 1Gb, si sa aveti suficient spatiu pe disc, mai ales daca deschideti multe firme.
Programul va fi upgradat la comanda dumneavoastra cu cea mai noua versiune existenta.
Programul poate lucra cu un numar nelimitat de firme, si nu are limitari vis-a-vis de numarul de inregistrari ce pot fi introduse. Puteti avea un numar nelimitat de salariati, in functie de varianta pentru care optati.
BANI este un Sistem Integrat de Gestiune Personal Salarizare, creat cu scopul declarat de a usura activitatea oricarei societati comerciale, indiferent de numarul de salariati sau de forma de angajare a acestora.
Destinat gestiunii personalului si calculului salariilor.
Programul permite actualizarea grilelor de impozitare si pentru deduceri personale, a cotelor specifice de impunere (atat pentru obligatiile angajatului cat si pentru cele ale angajatorului).

Functionalitati V.126

Calculul salariilor se poate face distinct pentru contracte cu durata nedeterminata (in acord/ pe ora/ pe zile/ pontaj/ tarifar), precum si pentru contracte cu timpi partiali.De asemenea, programul permite calculul sporurilor permanente si nepermanente.
Se pot gestiona concediile medicale (mecanism automat de calcul), Primele acordate, CAR-urile, Avansurile acordate.Sunt posibile listarea fluturasilor, a statelor de plata in forma dorita de utilizator si a centralizatoarelor de note contabile.
Programul calculeaza automat datoriile personalului si ale unitatii catre bugetul de stat si permite emiterea situatiilor specifice atat pe suport magnetic, cat si tiparit (FF1, FF2; A11, A12; A1,A2; etc).

Cateva dintre AVANTAJE

Asigura emiterea statelor de plata, fluturasilor si centralizatoarelor
Eficienta si precizie, asigura calculul precis al salariilor, inclusiv a taxelor si contributiilor
Economisirea timpului, automatizarea procesului de salarizare economiseste timpul departamentului de resurse umane și contabilitate, eliminand nevoia de a efectua calcule repetitive manual
Gestionarea corecta a beneficiilor si deducerilor
Securitatea si confidentialitatea datelor
Conformitate cu legislatia, actualizat regulat pentru a respecta schimbarile legislative si reglementarile fiscale. Astfel, ajuta companiile sa ramana conforme cu legile fiscale in vigoare
Facil
Permite o introducere usoara a contractelor de munca si executa foarte rapid calculul situatiilor lunare
Configurabil
Se poate personaliza la comanda, cu modificari in scopul adaptarii la modul de organizare al beneficiarului final
Scalabil
Dispune de mai multe variante de tarifare in functie de numarul salariatilor, astfel platiti exact ce aveti nevoie si nu mai mult

Module integrate standard:

Nomenclator Salariati

In cadrul acestui modul se vor defini toti angajatii companiei (fie permanenti fie cu contracte partiale), impreuna cu o serie de date specifice ce vor fi utilizate in calculul lunar al salariilor.

Definirea personalului se va face o singura data (la initializarea sistemului).Informatiile ce pot fi definite aici sunt: date personale, informatiile din contractul de munca, deduceri lunare in functie de persoanele aflate in intretinere, regularizari, sporuri acordate, garantii, etc.

Calcul Salarii

Sistemul preia automat toti salariatii activi, preia retinerile/primele (daca este cazul) definite in celelalte module si calculeaza automat retinerile catre Bugetul de stat si restul de plata.

Sunt definite mai multe liste de print pentru Fluturasi, din care fiecare utilizator o poate alege pe cea potrivita.
Se listeaza statul de plata si centralizatorul de note contabile care va fi preluat automat in modulul Balanta contabila a sistemului Platphorma.Toate situatiile se pot obtine si in functie de sectiile in care sunt repartizati salariatii in cadrul firmei.Sistemul exporta automat toate declaratiile catre bugentul de stat, inclusiv declaratia D112.Pentru firmele cu numar mare de angajati programul exporta lista cu platile salariale pe card catre banca operatoare.Sistemul gestioneaza automat si acordarea tichetelor de masa pentru salariatii firmei.

Avansuri Acordate

Modulul gestioneaza toate avansurile acordate salariatilor in luna curenta si le transfera automat in modulul Calcul salarii.

Concedii Medicale

In acest modul se inregistreaza certificatele de concedii medicale, cu toate informatiile impuse de lege: tip concediu, procent, serie si numar certificat medical, cod indemnizatie, casa de sanatate, perioada, zile suportate de firma, tarif zilnic, venit baza de calcul, etc.

Prime Si Retineri

Modulul gestioneaza toate primele / CAR-urile acordate / retinute salariatilor in luna curenta si le transfera automat in modulul Calcul salarii pentru stabilirea restului de plata.

Tichete De Masa

Modulul gestioneaza toate tichetele de masa acordate salariatilor in luna curenta si le transfera automat in modulul Calcul salarii.

CAR

Modulul CAR gestioneaza CAR-urile din firma pe fiecare angajat in parte.

Garantii

Acest modul gestioneaza sumele oprite de firma angajatului ca garantie.

Concedii - Suspendari

Gestioneaza toate tipurile de concedii / suspendari / intreruperi (concediu de odihna, nemotivat, etc) cu actualizarea automata a pontajului.

Preturi Integrat cu modulele de actualitate

Solutie completa si adaptata special pentru nevoile oricarei companii din Romania
De la 21
+ TVA / luna
Modul - E-Factura
De la 100
+ TVA / luna
Modul - SAF-T
De la 21
+ TVA / luna
De la 21
+ TVA / luna
Modul - R. Daneel
Platphorma SQL
De peste 30 de ani in domeniul dezvoltarii celor mai performante sisteme de gestiune si contabilitate!
@ Copyright 2023 Soft Agency S.R.L. Toate drepturile rezervate.