Despre noi

Pe piata sistemelor de gestiune si contabilitate din anul 1993

Resurse Soft SRL este o companie privata cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2007 la Brasov, de catre fondatorul firmei Soft Agency SRL. In cei peste 20 de ani de experienta in domeniu, am analizat nevoile celor peste +5000 de utilizatori si am luat o decizie de a dezvolta un sistem ERP modular la un pret permisibil pentru orice IMM din Romania
Povestea noastra
Din 1993 pana in prezent
De-a lungul timpului am dezvoltat module complexe generale si personalizate pentru firme mari cu unul sau mai multe tipuri specifice de activitate cum ar fi: industria electrica ce aplica nenumarate standarde ISO in special pentru furnizarea echipamentelor la centrala nucleara de la Cernavoda, ferme de animale ce implica legatura cu sisteme tip crotalie, mulgatoare automate si trasabilitatea produsului final pana la animalul de provenienta.
 • Se lanseaza Produsul SAL - facturare Momentul aparitie acestei versiuni coincide cu eliminarea Impozitului pe Circulatia Marfurilor (ICM) si introducerea Taxei pe Valoarea Adaugata (TVA). A fost conceput special pentru emiterea si tiparirea facturilor si evidenta stocurilor.
 • Apare Platphorma 4 - pentru MS-DOS Datorita lansarii intr-un moment de schimbare a metodologiei de facturare, produsul are o priza larga in randul utilizatorilor de aplicatii economice. Apare modulele de Clienti/Furnizori,Casa,Banca,Gestiune,Balanta de Verificare.
 • Se lanseaza Platphorma 4 - pentru Windows Fiind printre putinele aplicatii economice dezvoltate nativ pentru Windows (pentru perioada de atunci) avea superioritatea fiabilitatii explorarii atat pe local, cat si in retea (retele BNC!)
 • Platphorma 6 Este practic versiunea ce consacra sistemele Platphorma pe segmentul intreprinderilor mici si mijlocii
 • Lansam Platphorma 8 Realizeaza cu succes trecerea la RON, fara schimbarea mecanismelor si cu o urmarire in doua monede a sumelor
 • Lansam Platphorma 9 Se lanseaza odata cu aderarea la Uniunea Europeana si adaptarea legislatie la normele intracomunitare.
 • Lansam Platphorma SQL Bazat pe experienta acumulata din lucrul cu firmele mici si mijlocii incepand cu 1993 cand am lansat un simplu soft de TVA vandut pe dischete in librarii lansam Platphorma SQL un sistem complex de gestiune si contabilitate, ce are scopul de a gestiona firme cu mii de angajati, multiple locatii sau domenii de activitate si industrii specifice.
 • Platphorma SQL lanseaza primul magazin online 100% romanesc Vanzarile online incep sa creasca in Romania motiv pentru care luam decizia sa dezvoltam o platforma proprie construita sa lucreze nativ de sistemul Platphorma SQL si care sa permita clientilor nostri sa genereze din sistem cele mai cautate 4 module online: Vitrina Digitala, Magazin Online, Sistem SFA pentru Agenti si Portal B2B.
 • Peste 20 industrii specifice integrate Fiecare industrie are propriul sau specific si pe masura ce aceasta se dezvolta trebuie gestionata cat mai bine pentru a evita greselile si lipsa informatiilor din sistemul ERP. Cele mai folosite module Platphorma SQL sunt: distributie, retail, ferma de animale (porci, capre, gaini, ovine si bovine), industria cerealelor, productie si fabrica de lactate, electrice, industria fierului.
 • Cu aproape 6000 de clienti mari si mijlocii incepem modernizarea sistemului Cu o investitie substantiala ce consta in mii de ore de programare si achzitia noilor produse Embarcadero Delphi facem trecerea sistemului Platpohrma SQL la versiunea actuala ce ne permite sa aducem sistemul la cele mai inalte standarde actuale.
 • Platphorma SQL V186 Platphorma SQL V186 este cea mai performanta versiune lansata pana in acest moment si aduce cele mai noi si indragite sisteme pe care oamenii le folosesc deja (cautare elastica tip Google, selectie mutiple cu bife, editor grafic pentru printuri cu drag and drop, sistem pos complet nou pentru market si supermarket, fluxuri personalizate de acte si proceduri, alerte email in timp real pentru control si aprobri) precum si noile produse online: Vitrina Digitala, Magazin Online, SFA Agenti, Portal B2B.
Suntem placut impresionati de profesionalismul de care a dat dovada echipa de la Platphorma SQL, cu ajutorul lor si a promptitudinii cu care au reusit sa faca fata cererilor noastre de suport am reusit sa reducem din costuri si sa castigam la capitolul eficienta.
Airdom Company
Director General Ciprian Constantin
Platphorma SQL ne-a ajutat sa ne imbunatatim eficienta, sa economisim timp si chiar bani in multe departamente. Va multumim si apreciem relatia cu voi!
Euromaterna SA
Director General Dr. Rusa Ion Marius