Data publicarii - 27.Mai.2020

Update Bani - Tipuri noi de asigurati D112

Incepand cu versiunea din 26.05.2020 au fost introduse in structura D112 urmatoarele tipuri noi de asigurati:
Pentru oricare din tipurile de mai sus trebuie definit un nou contract pentru persoana respectiva:
La salariul de baza se lasa 0. La asigurat la somaj si asigurari sociale de lasa ca la contractul de baza (nu pot fi bife diferite la contracte diferite)
In salarii, se preia angajatul cu noul contract (pe tipul 31, 32, 33).
  S-a introdus un raport pentru evidentierea somajului tehnic, impreuna cu retinerile aferente. Pentru aceasta, din "Stat salarii" apelati "Lista concedii", introduceti SOM la clasa, apoi alegeti daca doriti centralizat pe persoana sau nu.
Introduceti "SOM" la clasa:
  Deducere la somaj tehnic - deoarece exista deja trei opinii separate despre cum s-ar calcula, a fost introdusa o casuta speciala cu diferente de deducere:
  Daca aveti simultan o persoana cu somaj tehnic si facilitati, deschideti doua contracte distincte - in opinia noastra nu se va putea depune fara eroare la D112 altfel !
  Daca doriti contare automata la creante diferite la somaj tehnic fie se pot deschideti doua contracte distincte - cu tip contare diferita si contati adecvat, sau mai simplu scoateti sumele si contati manual.
Altele chestiuni rezolvate : rotunjire la somaj tehnic ( trebuie insa intrat pe fiecare si modificat ), la creante scade intai somajul tehnic si apoi face calculul.
  Inapoi la pagina de noutati