Data publicarii - 27.Dec.2019

PlatphormaSQL 2020 (v.186) / Modul legislativ 2020

Ce aduce nou versiunea 2020
Sistemul Platphorma SQL a fost rescris in intregime pe platforma de ultima generatie Embarcadero Delphi 10.3 Rio, care permite dezvoltarea de aplicatii puternice pe Windows 32 si 64 de biti, dar si pe Android, IOS sau Linux.
In acest fel, sistemul PlatphormaSQL devine unul dintre cele mai moderne si mai sigure sisteme de tip ERP existente pe piata.
Modificari principale
  Programul a fost recompilat la un cod modern, la zi cu ultimele variante de Windows
  Se lucreaza local cu baze SQLite ce au inlocuit vechile fisiere de tip "dbf" pentru care Windows 10 nu mai asigura compatibilitate
  De acum lucreaza nativ cu serverul principal de Postgres, imbunatatind astfel viteza si gradul de compatibilitate
  Vine cu suport UTF8 (diacritice)
Interfata noua
Interfata noua cu posibilitatea deschiderii mai multor liste simultan
O noua interfata a sistemului PlatphormaSQL este adaugata. Aceasta varianta ne permite un mod mai complex de afisare (multi-tab) precum si adaugarea meniurilor retractabile din stanga si dreapta.
Lucrul simultan cu mai multe ferestre schimba complet modul de operare si exploatare al sistemului PlatphormaSQL. Acum permite lansarea simultana a mai multor ferestre ce se deschid ca si tab-uri si se poate comuta intre ele pe parcursul utilizarii.
Meniul din stanga va contine clasificarea arborescenta a sistemului, iar cel din dreapta va contine setarile si rapoartele personalizate ale utilizatorului, precum si documente sau alte informatii adiacente listei.
Alte facilitati noi
  Legaturi rapide - posibilitate de personalizare a ecranului de pornire pe fiecare operator (Legaturi rapide - stanga sus), in care se poate lansa direct un tip de act pe un anumit punct de lucru
  Sistem imbunatatit de definire rapoarte client
  Cautare "elastica" (de tip google) la adaugarea de articole si la alte liste unde se preteaza acest lucru (cautare in mai multe coloane)
Sistemul PlatphormaSQL 2020 introduce in majoritatea ferestrlor principale un nou camp de cautare similar cu cel folosit de catre Google numit "cautare elastica". Cautarea se face in timp real, pe masura ce utilizatroul tasteaza litere, fara a necesita lansarea unei comenzi la final.
Sistemul de cautare stie sa separe multiple cuvinte si sa le caute ca si fraza exacta sau ca si cuvinte separate, lucru care duce la o cautare nativa asa cum este folsita si de motorul Google.
Cautarea se face in mai mai multe coloane astfel daca avem in cautare "masina volvo" ne va afisa toate articolele ce contin "masina" in denumire si "volvo" in coloana producator/grupa/clasificare arborescenta.
  Posibilitatea setarii fontului alternantei si culorii la fiecare lista, functie de operator
  Filtrare de tip nou cu posibilitatea de alegere multipla (gen punct de lucru "apartine" si se bifeaza unu, sau mai multe puncte de lucru)
Sistemul PlatphormaSQL 2020 introduce un nou sistem de filtrare ce permite alegerea de multiple valori la simpla apasarea oricarui cap de coloana din lista.
In listele de acte putem bifa unul sau mai multi parteneri, in stocuri doar una sau mai multe gestiuni si tot asa, lucru care duce la cresterea vitezei si calitatii operarii sistemului.
Acest tip de filtrare functioneaza nativ impreuna cu nou sistem de cautare, pentru a ajunge rapid si usor la informatia dorita chiar si in listele lungi.
  Sectiune "Premium" pentru a urmari trimiterea facturilor la clienti prin e-mail, cu colorarea diferita a unui camp indicator (in Facturi emise doar pe "Complex")
  Urmarirea istoricului printarii, trimiterii pe e-mail sau generea de PDF-uri la acte
  Inapoi la pagina de noutati